Trio Motors

Naziv firme: Trio Motors
Adresa: Jablanička 4, Novi Sad
Broj telefona: 021 66 23 007 / 021 639 85 10
E-mail: office@triomotors.rs
Web: www.triomotors.rs
FB: https://www.facebook.com/triomotorsrs/

Trio Motors je kompanija specijalizovana za prodaju celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, kao i alata i servisne opreme za mehaničare. U sastavu Trio Motorsa od 2011. godine nalazi se i auto-servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za sva japanska i korejska vozila.

Pored gore pomenute ponude delova i usluga, od septembra 2013. godine, Trio Motors je ovlašćeni prodavac i serviser ISUZU vozila od strane generalnog uvoznika za Srbiju, italijanske kompanije MIDI Europe srl.

Kompanija Trio Motors je na tržištu, sa velikim uspehom, prisutna još od 1991. godine i predstavlja jednog od lidera na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji, ali i okruženju. Na lageru se nalazi preko 30.000 različitih pozicija, a postoji mogućnosti nabavke preko 800.000 različitih delova, u različitim nivoima kvaliteta. Osnovni moto firme Trio Motors jeste da svi vlasnici vozila japanskog i korejskog porekla, na jednom mestu, pronađu sve što im je neophodno za njihov automobil, počevši od elementarnih potrošnih delova, preko delova za generalnu popravku, pa sve do karoserijskih delova.

Uz redovne aktivnosti, kompanija Trio Motors se bavi sponzorisanjem i stimulacijom većine japanskih i korejskih auto-klubova i udruženja u Srbiji, a spremna je da podrži sve pojedince i grupacije koje se bave propagiranjem brendova koji dolaze sa Istoka, a takođe, i sve one koji imaju pozitivnu viziju i takmičarski duh.

Takođe, Trio Motors je i oficijalni zastupnik poznate japanske marke kvačila EXEDY, najvećeg jugoistočnog snabdevača auto-delova i prateće opreme Inter Cars iz Poljske, kao i jedan od ovlašćenih dilera za područje Srbije brenda Blue Print ADL, kompanije koja posluje pod okriljem poznate nemačke firme FEBI Bilstein.